#23 OTTOn Blogi

Tänään oli taas merkittävä päivä #gsh457 teemille, kun Raak Racing kuljettajat Otto & Eetu Raak palkittiin Joroisten Urheilu Gaalassa vuoden 2018 saavutuksista!
ONNEA saavutuksesta, tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita!!
Today was a remarkable day for the #gsh457 team when Raak Racing riders Otto & Eetu Raak were awarded the Joroisten Sport...

Uusi viikko pienen sairastelun jälkeen ja lisää ajoharjoittelua jäällä. Asentoa ja katsetta rataan korjaillaan ja vauhti kasvaa!

#23 Otto was riding today on ice together with #95 Jesse. Otto quickly got on with riding style and rhythm and the afternoon's pace was already good. Today's pace and development promises good for the summer. See the video footage by Coach Appe Mustonen.

#23 Otolla oli tänään ajoharjoittelu jäällä yhdessä #95 Jessen kanssa. Otto sai nopeasti kiinni ajo- tyylistä ja rytmistä, ja iltapäivän vauhti oli jo todella hyvä. Tämän päivän vauhti ja kehitys lupaa hyvää kesä radoille.

Otto Raak 11 v. on asettanut tavoitteet tälle kaudelle, ja suuntana on Speedway European 125cc Youth Track Racing Cup Final Puolan Torun 20.7.2019. Nyt talvella ollaan peruskunto kaudella ja harjoitellaan fysiikka valmentaja Minna Karvosen johdolla. Syksyllä käytiin läpi fysiikka testit, ja tulosten perusteella Minna on laatinut Otolle...