Safety

Työskentelemme katsomoturvallisuuden parissa yhdessä TUKESKuuloliitto ja SUEK kanssa. Olemme keränneet dataa eri tapahtumista, ja analysoineet melun vaikutusta ihmisen kuuloon ja käyttämiseen. Tiedotamme lisää asiasta, kun projekti etenee.

PELASTUSSUUNNITELMAT

Laadimme tapahtumien pelastussuunnitelma, tarkastamme sen toimivuuden, koulutamme henkilökunnan ja päivitämme suunnitelmat toiminnan vaatimusten mukaan. 

TURVA-, LAITTEET / SUUNNITELMAT

Laadimme ja toteutamme yleisötapahtumien ja alueiden turvalaite-, maisema suunnittelun ja suoritamme tarvittavat hankinnat myös avaimet käteen toimituksina hankintalain mukaisesti

TURVALLISUUSASIAKIRJA

Laadimme kuluttajaturvallisuuslain mukaiset toimijoiden / palvelun tuottajien turvallisuusasiakirjat ja dokumentaation. Suoritamme tarvittavat turvallisuus hankinnat lain mukaisesti kilpailutettava. Koulutamme henkilökuntanne ja opastamme teitä tuottaa turvallista palvelua kuluttajille.

YMPÄRISTÖLUPA

Kaikessa työssämme noudatamme niin FIM kuin paikallista kestävän kehityksen periaatteita. Laadimme ympäristö- ja melu selvitykset ja suunnitelmat ympäristölupa varten. Laadimme kilpa rata-alueiden arkkitehtisuunnitelmat, maisemoinnin, melun ohjaamisen, jne. Suoritamme tarvittavat hankinnat myös avaimet käteen toimituksina hankintalain mukaisesti.

Voitimme 2016 FIM Kestävänkehityksen ympäristöpalkinnon Varkauden Moottoriurheilukeskusen toteuttamisesta.

ÄÄNIMITTAUKSIA 

Laadimme myös ympäristö- ja tapahtumaturvallisuuden äänimittauksia ja simulaatioita. Melun keston vaikutus melualtistukseen on merkittävä turvallisuusriski ja aiheuttaa kuulovaurioita.

Referenssit Mitä olemme tehneet